Carew ber Tarik ta det med ro

Trenger ikke å reise ut ennå.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Dagbladet.no fikk før Uruguay-kampen opplyst fra Norges Fotballforbund at speidere og representater fra 14-15 klubber ville være til stede på Ullevaal.

Forbundet ville ikke ut med hvilke klubber det var snakk om, men de kom fra England, Frankrike, Tyskland, Nederland, Skottland og Italia. 

Speiderne ble neppe skuffet, hvis de var kommet for å se på FFKs Tarik Elyounoussi.

Skuffet ble heller ikke angrepsmakker John Carew, som vet alt om det å være proff.

- Flere engelske klubber følger Tarik tett, er han moden for Premier League?

- Jeg vet ikke helt om det er riktig å dra til England ennå, det er vanskelig å si. Generelt sett kan det være greit å få brynet seg litt mer internasjonalt når du er så ung, svarer Carew.

- Virkeligheten i England kan være brutal, tillegger Aston Villa-spilleren.

Klubbnomaden, som har hatt en god sesong i England, understreker at Tarik har god tid.

DU HAR DET IKKE TRAVELT: Først serverte John Carew en målgivende pasning til Tarik Elyounussi. Etterpå ga han ham velmente råd - råd iallfall Fredrikstad-fansen setter pris på. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
DU HAR DET IKKE TRAVELT: Først serverte John Carew en målgivende pasning til Tarik Elyounussi. Etterpå ga han ham velmente råd - råd iallfall Fredrikstad-fansen setter pris på. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer

- Tarik skal ikke og kommer ikke til å være på toppnivå i morgen, han har all tid i verden. Han er veldig teknisk og litt unorsk i spillestilen. Han plukket opp mange baller rundt meg, beskriver Norges bestemann i går.

Tottenham er en av klubbene som er interessert i Tarik Elyonunussi. De var også på plass på Marienlyst da Fredrikstad tapte 1-0 for Strømsgodset på søndag.

Spurs skal ha fått beskjed om å bla opp 40 millioner kroner dersom de ønsker å kjøpe 20-åringen fra Fredrikstad.

- Det er hyggelig at folk legger merke til meg, mer tenker jeg ikke på det. Men jeg har aldri lagt skjul på at jeg har ambisjoner, innrømmer Elyounoussi selv.

Carew ber Tarik ta det med ro