Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew besøkte RBK etter kampen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LYON (Dagbladet.no): John Carew spilte en god kamp for Lyon, men forstår likevel at Rosenborgs spillere og ledere var frustrerte etter situasjonen som førte til hjemmeseier på Stade de Gerland.

- Jeg så verken situasjonen eller at Daniel (Braaten) lå nede, men jeg forstår frustrasjonen. Det er synd at vi scorer når en av deres spillere ligger nede, sier Lyon-spissen.

Etter kampen var han innom Rosenborg-garderoben.

- De roet seg fort, men jeg forstår at de ble veldig irriterte dersom våre spillere vinka dem vekk når de ville snakke om situasjonen. Det gjorde ikke ting bedre, mener Carew.

- FORSTÅR: Det sier John Carew om dagens kontrovers, som delvis overskygget nordmannens glimrende enkeltemannsprestasjon i forkant av 1-0-målet. Foto: SCANPIX
- FORSTÅR: Det sier John Carew om dagens kontrovers, som delvis overskygget nordmannens glimrende enkeltemannsprestasjon i forkant av 1-0-målet. Foto: SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!