Carew ble matchvinner

Fortsetter suksessen i Lyon.

LYON/OSLO (Dagbladet.no og ANB): Scoringsmaskinen John Carew scoret sitt sjuende mål på drøye tre uker da Lyon slo Strasbourg 1-0 søndag kveld.

John Carew noterte seg for sine to første mål da han senket Seongnam Ilhwa i en treningskamp 17. juli. Ti dager senere herjet han mot Auxerre i supercupfinalen, og scoret tre mål i den kampen. Og i serieåpningen for en uke siden satte han inn vinnermålet da Lyon slo Le Mans 2-1.

Søndag var Carew på gang igjen. Denne gang hjemme mot Strabourg. Carew brukte 26 minutter før han banket inn 1-0 til Lyon. Han mottok ballen med ryggen mot mål på spissen av femmeteren, tverrvendte, og knallet lærkula bak Strabourg-keeper Stephane Cassard og i mål.

- Vi fikk innkast, og ballen havnet hos meg. Jeg tenkte tidlig på hvordan jeg skulle avslutte. Og den gikk jo inn akkurat der det var mulig, sa Carew til Dagbladet.no sent søndag.

Det ble kampens eneste scoring, og John Carew ble dermed matchvinner for andre seriekampen på rad for Lyon, som ligger på delt andreplassen i franske toppserie etter to serierunder.

- De var gode. Vi får nok en gang bekreftet at dette er en liga med svært høyt nivå, og det kommer til å bli en lang og tøff sesong, fortsetter Carew.

Søndagens scoringshelt ser nå frem til kommende kamper.

- Jeg tenker ikke på hvor mange jeg kommer til å score. Jeg har det utrolig gøy med å spille her, understreker han.