- Carew blir nøkkelspiller

ULLEVAAL (Dagbladet): Nils Johan Semb tror John Carew i kveld blir en avgjørende brikke i trener Héctor Czpers finalestrategi. For første gang garanterer dessuten landslagssjefen Carew spilletid fra start på landslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg tror at John blir en nøkkelspiller i kveld i den posisjonen han har på laget, sier Semb.

Han benker seg foran TV-skjermen for å se 100 kilo Carew-muskler myke opp forsvarsrekka til Bayern München som Valencias oppspillspunkt på San Siro.

- Dette er gøy for John. Jeg håper og tror Valencia vinner. John er med på å holde interessen for europeisk fotball oppe i Norge, sier Semb.

Landslagssjefen venter seg en tøff og krevende finale i kveld. - Det sies at vi spiller kraftkrevende fotball, men ser man på de beste laga fra EM og Champions League, spiller de enda mer kraftkrevende enn oss, sier Semb, og tar noen eksempler:

- Se hvordan Roberto Carlos fosser opp fra backplass på Real Madrid. Eller Jens Jeremies jobbing på Bayerns midtbane. Scholes og Keane på United. Skal man nå det ypperste nivået, må man være skadefri og i topp fysisk form.

John Carew innfrir alle krav for Semb.

Stabiliteten denne sesongen har også gitt Carew mye spilletid for Norge. I fjor høst spilte han ingenting, og først nå - etter Sembs laguttak til Ukraina-kampen i Kiev (2. juni) og Hviterussland på Ullevaal (6. juni) - kan Carew gå på spillermøtet dagen før match med garanti fra sjefen om plass på førsteelleveren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer