«Carew, Carew, Carew is on fire»

Bloodhound Gang-inspirert fansang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter bare seks kamper har John Carew allerede opparbeidet seg kultstatus i Aston Villa. Blant den harde kjerne på Holte End er nordmannen blitt en favoritt - og i likhet med Ole Gunnar Solskjær og John Arne Riise har Carew fått sin egen sang.

Villa-fansen har latt seg inspirere av den mest kjente låta til det amerikanske bandet Bloodhound Gang - Fire Water Burn. «The roof, the roof, the roof is on fire» lyder åpningssekvensen i låta som visstnok er blitt svært populær blant amerikanske soldater i Irak.

I Birmingham har man gjort noen små justeringer og byttet ut «roof» med «Carew».

- Første gang den ble sunget var faktisk i Carews debut mot Newcastle. Men de klarer ikke å si Carew, så det høres mer ut som  «Keru is on fire». Han er blitt en skikkelig kulthelt, sier nestleder i Villas norske supporterklubb, Ingolf Olsen.

Fra lesere får Dagbladet.no opplyst at fortsettelsen på sangen er som følger:

«We don’t need no Baros, let the motherfucker burn» - som selvsagt sikter til byttehandelen hvor tsjekkeren gikk motsatt vei.

• Her kan du høre originallåta:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer