Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Carew en av de beste i Frankrike»

Dagbladet møtte Patrick Vieira i Italia. Juventus-stjerna er imponert over det John Carew gjør i fransk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TORINO (Dagbladet): Den franske landslagskapteinen har møtt den norske landslagsspissen flere ganger i Champions League, og de snakkes nå og da også utenfor banen.

-  John er en virkelig god og talentfull spiller. Han var fantastisk i Valencia, og nå i Lyon er han en av de beste i Frankrike, sier Vieira til Dagbladet.

Carew hadde en innertier av en inntreden i fransk fotball, med scoringer på løpende bånd og en fysisk styrke som motstanderen hatet og Lyon-fansen elsket.

Målfrekvensen har falt de siste månedene, men i Europa tok han vinterpause som en av de mestscorende: Bare superstjernene Andreij Sjevtsjenko (sju), David Trezeguet (fem) og Ronaldinho (fem) har flere mesterligamål enn Carews fire.

Han fikk tillit i alle seks gruppespillkampene for Lyon, som i morgen møter PSV Eindhoven i åttendedelsfinalens returoppgjør. Lyon vant 1- 0 i Nederland i den første kampen.

-  Carew er en interessant spiller. Stor, rask, og god. Det må være bra for Norge å få fram en sånn internasjonal spiller. Han er et godt forbilde for yngre, fastslår Vieira.

FÅR SKRYT: Juventus-stjerna Patrick Vieira har mye pent å si om Lyon-spissen John Carew. -  John er en virkelig god og talentfull spiller, sier Vieira. Her er Carew i duell med Real Madrids Ivan Helguera. Foto: Reuters/Scanpix
FÅR SKRYT: Juventus-stjerna Patrick Vieira har mye pent å si om Lyon-spissen John Carew. - John er en virkelig god og talentfull spiller, sier Vieira. Her er Carew i duell med Real Madrids Ivan Helguera. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
RAUS: Patrick Vieira.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!