- Carew er den sterkeste jeg har møtt

Og Carragher røper Riise-hemmelighet.

(Dagbladet.no): «John Carew, Carew (uttalt Keru). He\'s bigger than me and you» - slik begynner sangen Aston Villa-fansen synger til sin norske kraftspiss.

For med sine 195 centimeter og i underkant av 90 kilo er John Carew en voksen oppgave for midtstopperne i Premier League, ikke minst for Jamie Carragher, som er 10 centimeter lavere.

Riise(t) bak speilet

Riktignok har Liverpool-stopperen god erfaring i å møte storvokste spiller - til daglig trener han med fyrtårnet Peter Crouch (2.01 meter) - men Carews hurtighet gir Carragher ekstra hodebry.

- Det er veldig vanskelig å spille mot ham. Han er så stor, kanskje like stor som Crouch, men han er raskere. Carew er nok den største og sterkeste spilleren jeg har møtt, sier Carragher til Dagbladet.no.

Dagbladet.no møtte en blid og opplagt Carragher i Oslo i går, der han så an muligheten for å ekspandere restaurantdriften sin i Liverpool til den norske hovedstaden.

• Les også: Carragher: - Riise finner seg en veldig god klubb

Bortsett fra spørsmål om eierne Tom Hicks og George Gillett svarte Liverpool-stopperen på det meste av seriøse og mindre seriøse spørsmål, deriblant hvilken lagkamerat som bruker mest tid foran speilet.

- Carew er den sterkeste jeg har møtt

Svaret kom kjapt:

- Riise.

- Riise?

- Ja, definitivt. Han bruker 10-15 minutter. På håret sitt, og på å smøre krem på musklene sine. Han liker musklene sine, gjør han ikke? ler Carragher.

Takknemlig for støtten

Han ble derimot reddet av mobiltelefonen på spørsmål om den saftigste garderobehistorien fra Anfield. I videoen over snakker Carragher også om støtten fra norske supportere, om skandinavene bidrar til dårligere stemning på Anfield, hvem som er den beste karaokesangeren i klubben og om Gareth Barry, som er høyaktuell for Liverpool.