- Carew er en veldig farlig spiss

Roberto Carlos frykter nordmannen i kveld.

(Dagbladet.no): Etter 3-0-tapet i Frankrike, er Real Madrid ute etter revansje i kveldens Champions League-kamp mot Lyon.

Venstreback Robert Carlos mener John Carew er mannen Real må passe ekstra godt på.

- John Carew er den Lyon-spilleren jeg beundrer mest og den mannen vi frykter mest, sier Roberto Carlos til uefa.com.

- Bedre enn kvartfinale

Carew er godt kjent i Spania etter sine år i Valencia.

- Jeg så han mye de årene han spilte i spansk fotball og han har alltid vist seg som en veldig farlig spiss. Med Carew og flere andre gode angrepsspillere, er Lyon et godt offensivt lag, som kan score mange mål.

- De mistet en virkelig stor spiller i Michael Essien til Chelsea, men de har fortsatt en veldig god stall. I fjor gjorde en utrolig god jobb i Champions League og kom til kvartfinalen, og det ser ut som de har gode muligheter til å bli enda bedre i år.

Flaut bortetap

MØTES IGJEN: John Carew møtte Roberto Carlos som Rosenborg-spiller. I kveld kommer han til Madrid som Lyon-spiller. Foto: AP/Scanpix
MØTES IGJEN: John Carew møtte Roberto Carlos som Rosenborg-spiller. I kveld kommer han til Madrid som Lyon-spiller. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Spanjolene er allerede kvalifiserte for neste runde, men kan gå forbi Lyon og ta gruppeseieren med 4-0 i kveld. Da vil de to lagene stå likt på poeng, men Real vil ha bedre innbyrdes målforskjell og kan avgjøre alt i siste runde - mot Olympiakos.

- Lyon vant komfortabelt da vi møtte dem i Frankrike. Det var ingen god kamp fra vår side, men vi var inne i en vanskelig periode og var ikke i god form. Vi var alle sammen flaue over det tapet, innrømmer Roberto Carlos.

- Det er viktig for oss å forsøke og vinne gruppa og gå videre til neste runde som et seeda lag. For å gjøre det, må vi kanskje slå Lyon 4-0 i kveld for å gå forbi dem på innbyrdes oppgjør. I Champions League er det ikke lett å score fire mål, spesielt mot et så godt lag som Lyon, men det er mulig. Vi vil gjøre så godt vi kan og prøve å gjøre supporterne glade.

Tror på cupseier

Det har vært en turbulent sesong for Real, særlig på grunn av de mange skadene. I helga ble de rundspilt av erkerivalen Barcelona i den hjemlige serien. Likevel tror Roberto Carlos på suksess i Champions League.

- Jeg er sikker på at Real Madrid vil vinne Champions League denne sesongen. Vi er en av favorittene til å vinne og vi er sjøltilliten til å gjøre det. Jeg er sikker på at supporterne snart vil feire klubbens neste europacuptriumf.