- Carew er ingen stor lagspiller

Sier Drillo.

VIKTIG MANN: Men også John Carew har sine begrensninger. - Han kan bli i overkant individualist, sier Egil Olsen.
Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
VIKTIG MANN: Men også John Carew har sine begrensninger. - Han kan bli i overkant individualist, sier Egil Olsen. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte i livestudio kl. 19: Norge - Skottland

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Som alltid foran norske landskamper, er det John Carew som får størst oppmerksomhet hos motstanderen.Fotballkommentator Darryl Broadfoot i avisa The Herald skriver at John Carew er Norges «eneste gjenværende toppspiller».

Og at Carew er et av de enkleste valgene for Drillo når han tar ut laget, er det liten grunn til å tvile på.

- Har svake sider

Likevel følte Egil Olsen i dag for å minne om at John Carew ikke er noen supermann.

- John har sine sterke og svake sider. Han er en individualist med fysikk, fart og styrke. Men han kan også bli i overkant individualist. Han er ingen stor lagspiller, sier Drillo.I går ville ikke landslagssjefen avsløre om han velger én eller to spisser mot skottene. Dersom Carew får en spissmakker, kan Steffen Iversen og Erik Huseklepp se ut som de to fremste kandidatene.

Formasjonen avgjør ikke

Carew selv mener det ikke har så mye å si for ham om han spiller som spiss alene eller som halvparten av en angrepsduo.- Det kommer mer an på hvordan vi utfører taktikken enn på hvilken formasjon vi spiller. Vi har en løpssterk midtbane, så om vi spiller 4-5-1, kan jeg få løp fra to spillere rundt meg. Spiller vi 4-4-2, kan det hende det bare blir én ved siden av meg, sier han til Dagbladet.Han har altså ingen klar favorittformasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer