«Carew er oppskrytt»

Leserne sterkt uenig i at John Carew er Norges største fotballstjerne gjennom tidene. Mange synes Valencia-spissen er oppskrytt.

Dagbladets fotballkommentator Øivind A. Monn-Iversen skriver i dag at Lørenskog-gutten framstår som Norges største fotballstjerne gjennom tidene i kveld.

- Du kommer ikke lenger enn til spissplassen på en finalist i Champions League, skriver Monn-Iversen.

Vi inviterte til debatt. Så langt har nesten 50 lesere sagt sin mening. Mange synes Carew er god, men kanskje ikke god.

«Han er langt ifra den beste Norge noensinne har hatt!! Jeg mener han kan komme inn blandt de ti beste om noen år, men nå er han langt fra den beste!» skriver Fredrik.

Oppskrytt er et ord som går igjen i veldig mange innlegg.

«Carew er norges mest oppskrytte spiller. At norske media gjør ham til stjerne her i landet mens han nesten ikke får oppmerksomhet i Spania er nok et tegn på vår trang til å hevde oss i fotballtoppen. La oss innse at de fleste norske spillerne holder et langt lavere nivå enn resten av Europa.» hevder Realisten.

Også Ole mener Carews ry er oppblåst:

«Carew er den mest oppskrytte spiller som finnes på kontinentet. Jeg mener det er helt latterlig å stemple en som misser tre 100 prosentsjanser i løpet av nesten hver eneste kamp han spiller, som en av de beste. Statistikk lyver ikke. Carew kan spille fotball, men det får være grenser!»

Kl. 11 i formiddag var ikke en eneste leser helt enige med Dagbladets fotballkommentator. Men mange ser Carews kvaliteter.

«Hmm ..... det er vel å ta «litt» i. Han er kan være bra til tider ... men IKKE den beste. Tror jeg vil sette mine penger på SOLSKJÆR. Men for all del, LYKKE TIL I KVELD CAREW!» skriver

El Presidente mener Norges beste fotballspiller gjennom tidene var på banen for nærmere femti år siden.

«Carew er en god spiss, men ikke tidenes beste norske spiller! Da må vi nemlig lengre tilbake i tid... Nemlig Per Bredesen!»