«Carew er oppskrytt»

Leserne sterkt uenig i at John Carew er Norges største fotballstjerne gjennom tidene. Mange synes Valencia-spissen er oppskrytt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dagbladets fotballkommentator Øivind A. Monn-Iversen skriver i dag at Lørenskog-gutten framstår som Norges største fotballstjerne gjennom tidene i kveld.

- Du kommer ikke lenger enn til spissplassen på en finalist i Champions League, skriver Monn-Iversen.

Vi inviterte til debatt. Så langt har nesten 50 lesere sagt sin mening. Mange synes Carew er god, men kanskje ikke så god.

«Han er langt ifra den beste Norge noensinne har hatt!! Jeg mener han kan komme inn blandt de ti beste om noen år, men nå er han langt fra den beste!» skriver Fredrik.

Oppskrytt er et ord som går igjen i veldig mange innlegg.

«Carew er norges mest oppskrytte spiller. At norske media gjør ham til stjerne her i landet mens han nesten ikke får oppmerksomhet i Spania er nok et tegn på vår trang til å hevde oss i fotballtoppen. La oss innse at de fleste norske spillerne holder et langt lavere nivå enn resten av Europa.» hevder Realisten.

Også Ole mener Carews ry er oppblåst:

«Carew er den mest oppskrytte spiller som finnes på kontinentet. Jeg mener det er helt latterlig å stemple en som misser tre 100 prosentsjanser i løpet av nesten hver eneste kamp han spiller, som en av de beste. Statistikk lyver ikke. Carew kan spille fotball, men det får være grenser!»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer