- Carew er tapper som en løve

Får skryt selv uten mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): John Carew bommet og bommet mot Everton i går, men var involvert da Gabriel Agbonlahor utliknet til 1-1 og sikret Villa ett poeng mot Everton i går.

På tross av misser er det Carew som blir trukket fram av Villa-manager Martin O\'Neill dagen derpå i lokalavisa Birmingham Mail.

Nordmannen har to mål på sju kamper, ingen imponerende uttelling. O\'Neill ser mer enn målene på banen.

- Jeg må si at akkurat nå er han hjertet og sjelen i laget. Han står på og kjemper. Han er tapper som en løve. Noen ganger blir det sånn for ham, men jeg tror ikke det hadde vært så ille for oss hvis vi hadde to-tre til av ham på banen, sier O\'Neill.

Den nordirske manageren ser ikke bort fra at Agbonlahors mål og det ene poenget kan redde klubben fra nedrykk. Før påskekampene har Carews klubb fem poeng ned til West Ham under streken.

- Når sesongen er over kan jeg analysere mer hva som er viktigst. Men dette var en gigantscoring for oss. Den var viktig, ingen tvil om det, sier O\'Neill.

• Din kommentar: Tror du Villa klarer å unngå nedrykk fra Premier League?

<strong><b>JOBBER OG KJEMPER:</strong></b> John Carew får stående applaus fra Villa-treneren selv om han igjen ikke scoret for sitt britiske lag. Her i duell mot Evertons Joseph Yobo. Foto: Scanpix/Ap
JOBBER OG KJEMPER: John Carew får stående applaus fra Villa-treneren selv om han igjen ikke scoret for sitt britiske lag. Her i duell mot Evertons Joseph Yobo. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer