Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Carew er veldig viktig

O'Neill tror ikke på noen Tyrkia-overgang.

VIKTIG FOR VILLA: Aston Villa-manager Martin O'Neill sier det er viktig for ham å beholde John Carew. Han tror ikke det er noen fare for at spissen hans forsvinner til Fenerbahce i januar, men tør ikke love noe. Foto: Chris Ratcliffe, AFP/Scanpix
VIKTIG FOR VILLA: Aston Villa-manager Martin O'Neill sier det er viktig for ham å beholde John Carew. Han tror ikke det er noen fare for at spissen hans forsvinner til Fenerbahce i januar, men tør ikke love noe. Foto: Chris Ratcliffe, AFP/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): I går sa John Carews agent Per A. Flod til Dagbladet at han ikke tror noe på ryktene om at Aston Villa-spissen skifter beite allerede i januar.

Tyrkiske og engelske medier spekulerer i at tyrkiske Fenerbahce vil betale 50 millioner for den norske landslagsspissen.

I dag sier Villa-manager Martin O'Neill at han verken tror eller håper at han mister spissen sin i januar.

- Jeg vet ikke noe om det i det hele tatt, absolutt ingenting. Men det er den tiden av året igjen snart. Det er ikke noe i det, jeg har ikke snakket med John eller agenten hans om dette. Han har spilt i Tyrkia før, og jeg er sikker på at det ikke blir den eneste linken til en av spillerne våre denne sesongen, sier O'Neill til Villas hjemmeside.

Og han understreker at Carew er spiller han ønsker å beholde.

- Vi er inne i en viktig fase, og John er veldig viktig.

Men den nordirske manageren har vært ute en vinternatt før, og er såpass rutinert at han ikke vil si noe helt sikkert.

- Hvem vet hva som skjer i Januar? Jeg vil ikke sitte her og love absolutt alt mulig og så finne ut at jeg ikke klarer å holde disse løftene om noe som skjer i et januar-vindu.

Han sier imidlertid at han vil mislike meget sterkt å miste spillere, og at Carew er en viktig del av laget.

- Han har gjort det veldig bra, og jeg ønsker skikkelig kamp om plassene, noe jeg synes vi har i øyeblikket. Kanskje ikke overalt, men på flere plasser.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media