Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew er verst på Villa-treninga

Kåret av lagkamerat.

STÅR BARE STILLE: John Carew er ifølge Steve Sidwell ikke veldig aktiv på Aston Villas treningsfelt. Foto: AFP/IAN KINGTON
STÅR BARE STILLE: John Carew er ifølge Steve Sidwell ikke veldig aktiv på Aston Villas treningsfelt. Foto: AFP/IAN KINGTON Vis mer

||| (Dagbladet.no): Av og til oppmuntres fotballspillere til å fortelle smått og stort om klubbkompisene.

Aston Villas Steve Sidwell var ikke vanskelig å be da Sky Sports-showet Soccer AM spøkefullt ba rødtoppen å røpe hvilke spillere som er verst på trening.

Den tidligere Chelsea-spilleren pekte gladelig ut to spillere, hvor den aller verste er John Carew.

- Gabby Agbonlahor og John Carew. Det er tett mellom dem, men jeg er nødt til å velge John. Han beveger seg rett og slett ikke. Han bare står på samme sted under hele treningsøkta, sier Sidwell.

Den som gir mest på Villa-trening er ifølge Sidwell høyrevingen James Milner. Aghonlahor er den raskeste, mens Ashley Young er den med best teknikk.

Den amerikanske keeperen Brad Guzan får titlene «verst musikksmak» og «verst i klesveien» i den uhøytidelige kåringen. Guzan er som Carew for tida på reservebenken, men nordmannen er den som pleier å få slippe innpå i løpet av kampene.

Det er Villa-midtbanespiller Stilian Petrov veldig glad for, bulgareren mener nordmannens innhopp mot Birmingham lørdag var helt vesentlig for seieren.

Carew sto for assisten, med en perfekt styrt nikk, da Agbhonlahor scoret seiersmålet i byderbyet.

- Jeg synes John Carew var strålende. Han var rolig og sterk og til slutt kom han inn og forandret kampen. Han var full av selvtillit, sier Petrov til Birmingham Mail.

PEKER UT VILLA-VENNER: Steve Sidwell (bak) har på oppdrag fra Sky Sports pekt ut de som utmerker seg i Villa. Foto: AFP/IAN KINGTON
PEKER UT VILLA-VENNER: Steve Sidwell (bak) har på oppdrag fra Sky Sports pekt ut de som utmerker seg i Villa. Foto: AFP/IAN KINGTON Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media