- Carew får mye mer enn 8 millioner

John Carews agent Per A. Flod sier at lønna til spissen vil være langt høyere enn åtte millioner i året når han snart kan kle på seg Valencia-drakten.

- Lønna er selvsagt viktig, men ikke det viktigste for John. Men jeg kan si at spekulasjonene på rundt åtte millioner kroner i årslønn er langt fra korrekt, sier Flod til NTB

- Hvor ligger tilbudene?

- Det vil jeg ikke si, men jeg kan bekrefte at tilbudene er mye høyere. John Carew får mye mer enn dette, fortsetter agenten.

John Carew er på det nærmeste klar for spanske Valencia, og spekulasjonene rundt innholdet i kontrakten er i full gang. Agent Flod har vært med på kjøperunden i tre måneder, og sett mange tall. Men han avkrefter at noen av dem er i nærheten av korrekt.

- John ville være i Rosenborg i flere sesonger, men vi hadde diskutert oss gjennom hvilke klubber og hvilke betingelser som måtte komme på bordet om det skulle være aktuelt å forlate Trondheim. Og de ligger mye høyere enn spekulasjonene i media, sier Flod.

RBK-direktør Rune Bratseth har tidligere fortalt at representanter fra Valencia kommer til Trondheim mandag for å sluttforhandle Carew-avtalen.