Carew fikk dommerhjelp til årets første ligamål

Stoke kom tilbake to ganger og vant mot Sunderland.

SENTRAL: John Carew scoret ett mål og var nest sist på et annet da Stoke slo Sunderland på Britannia Stadium. Begge målene hadde det til felles at de ikke skulle vært godkjente. Foto: PA Photos/SCANPIX
SENTRAL: John Carew scoret ett mål og var nest sist på et annet da Stoke slo Sunderland på Britannia Stadium. Begge målene hadde det til felles at de ikke skulle vært godkjente. Foto: PA Photos/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stoke — Sunderland 3-2.

John Carew hadde sin mest produktive dag på jobb denne Premier League-sesongen da han var sist på den første og nest sist på den andre av Stokes tre scoringer hjemme mot Sunderland.

Han kan imidlertid delvis takke en velvillig kampleder, Lee Probert, og han assistenter, som overså flere forseelser både da Stoke utlignet til 1-1 i første omgang og 2-2 i annen omgang.

Da Carew scoret sitt første  ligamål for året 32 minutter ut i kampen, hadde dommertrioen to regelbrudd å slå ned på i etterkant av det lange innkastet fra Rory Delap, men de foretok seg intet.

Først gikk Robert Huth knallhardt til i ryggen på Nedum Onuoha. Deretter var Carew i offsideposisjon da han styrte inn en stuss fra kort hold.

- Jeg var på rett sted til rett tid og det var bare å tuppe ballen i nettet. Det var veldig godt å score, sier Carew til Dagbladet.

På Stokes andre mål slapp de unna med tre forseelser: Carew var i offside da han headet ned i egen hånd og videre til en enda klarere offsideplassert Robert Huth, men igjen ble det godkjent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer