Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew fikk ikke være med likevel

Sjefen lovet spilletid mot gamleklubben.

SJEFEN LOVET COMEBACK: Men John Carew var verken på banen eller benken da lagoppstillingene på Villa Park ble presentert i ettermiddag. 
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
SJEFEN LOVET COMEBACK: Men John Carew var verken på banen eller benken da lagoppstillingene på Villa Park ble presentert i ettermiddag. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Stoke-manager Tony Pulis hevdet i går at John Carew var spilleklar til kampen mot gamle lagkamerater i Aston Villa.

Og ikke bare det - Pulis fastslo også at nordmannen aldri har vært på lån i Stoke, fordi kontrakten hans med Villa ble kansellert da han dro.

Men da lagoppstillingene på Villa Park ble offentliggjort i ettermiddag var det ingen Carew å se, verken på banen eller benken. Det betyr trolig at Pulis uttalte seg på noe sviktende grunnlag da han lovet 31-åringen spilletid.

- John har trent veldig bra og vil bli involvert mot Villa, enten det blir fra start eller fra benken, sa han.

Carews agent Per A. Flod er ikke overrasket når han får høre at oppgjøret på Villa Park likevel går uten nordmannen.

- Det kan vel hende at Pulis uttalte seg om noe han ikke er helt trygg på, sier han til Dagbladet.

- Vi har ikke kansellert noen kontrakt med Villa, det er helt klart. Jeg husker at jeg måtte forklare grunnen til Stoke-ledelsen, for de trodde ikke det spilte noen rolle for oss. Men jeg understreket at det faktisk gjorde det, og det handler om økonomi. Om kontrakten ble kansellert så jeg en viss risiko for at Villa kunne snike seg unna noen utbetalinger som John har krav på i juni. Det er mulig Pulis ikke var informert om det, sier Flod.

I utgangspunktet er det ikke noen regel som forbyr spillere å møte klubben de opprinnelig er lånt ut fra, men det er vanlig praksis i England.

Og det meste tyder på at det også er slik i Carews tilfelle.

- Jeg har ikke kontrakten foran meg, så det blir vanskelig å gi noen opplysninger om akkurat det, sier Flod.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media