Carew føler seg tre meter høy

På grunn av sjefen.

(Dagbladet.no): John Carew er ingen småtass, den norske landslagsspissen måler 1,95 cm på strømpelesten.

I Aston Villa slår 27-åringen på en drøy meter.

Bare på grunn av den tilliten han får av Villa-sjef Martin O\'Neill.

- Uansett hvor du ender opp så er det viktig at manageren ønsker deg. Jeg tror Martin har fulgt meg i lang tid, og han er en bra kar, en stor mann. Jeg er høy, men Martin gjør at du føler deg som om du var 10 fot høy (3,05 m). Jeg er lykkelig over at han er min sjef, sier Carew til Villas hjemmeside.

Carew kan få debuten i bortekampen mot Newcastle onsdag, hvis han føler seg kampklar. På sikt har 27-åringen store ambisjoner i sin femte store proffklubb i Europa.

- Jeg har håp om at Villa kan klatre på tabellen. Jeg bare høper at jeg kan bringe noe bra til klubben med min styrke. Klubben har mål om å bli blant de beste i løpet av få år, jeg blir glad hvis jeg kan bidra til det, sier Carew.

Selv tror Carew at klubbskiftet kan få ham til å blomstre opp.

- Jeg kan alltid bli bedre, jeg føler det skjer hvert år. Jeg er 27 år og ingen tenåring lenger, men jeg føler at jeg har mye å by på. Jeg må jobbe enda hardere nå, men det gjør jeg gjerne.

STØRST, MELLOMST OG MINST: Martin O\'Neill har allerede imponert John Carew (t.v). Nordmannen ble presentert i Villa sammen med storkjøpet Ashley Young torsdag. Foto: Scanpix/Reuters
STØRST, MELLOMST OG MINST: Martin O\'Neill har allerede imponert John Carew (t.v). Nordmannen ble presentert i Villa sammen med storkjøpet Ashley Young torsdag. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

• Din kommentar: Er O\'Neill manageren som kan få Carew til å prestere stabilt?

SKAL I FORM: John Carew debuterer trolig enten onsdag eller lørdag, avhengig av om han føler seg klar.