Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Carew for dyr for Barcelona

Belager seg på spill for Besiktas.

(Dagbladet.no): Ifølge Sport.es er John Carew nå uaktuell for Barcelona.

Grunnen skal være at Besiktas krever fem millioner euro for nordmannen, mens Barcelona bare er villige til å gi fire.

Dermed er saken lagt død. Eller?

- Nei, det er bare sprøyt. John har nå reist til Istanbul, og tar sikte på å spille for Besiktas. Men det kan fortsatt skje ting for alt jeg vet, sier Carews agent Per A. Flod til Dagbladet.no.

Feil i artikkelen

Ifølge Flod har det ikke pågått forhandlinger - hverken mellom Barcelona og Carew, eller den spanske giganten og Besiktas.

- Det siste er egentlig ikke noe som angår meg, men ifølge opplysninger jeg har fått i dag skal det ikke ha vært noen kontakt mellom klubbene, sier han.

Så spørs det også hvor velinformerte journalistene bak nettstedet Sport.es egentlig er. Ifølge artikkelen spiller nemlig Carew for Fenerbache.

- Det kan jeg også avvise på det sterkeste, knegger Flod.

Senil?

I løpet av dagen har agenten fått mellom ti og tolv telefoner fra norske og utenlandske journalister om hvordan status er i den tilsynelatende endeløse sagaen om Carews mulige overgang til Spania.

- Noen av dem hadde hørt at jeg var i Barcelona i helgen, noe jeg visselig ikke var. Med mindre jeg er så gammel at jeg har blitt senil. Men spekulasjoner som dette bidrar til at jeg gjerne vil ha et klart svar fra klubben snart.

Flod ønsker derfor et møte, for å forsøke å nøste opp de løse trådene og finne ut hva Barcelona tenker.

- Men heller ikke en forespørsel om et møte klarer de å svare på, sukker Flod.

LEI: Carew og hans agent Per A. Flod er lei av spekulasjoner - og lei av at Barcelona ikke klarer å gi noe klart svar om han er aktuell for storklubben.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media