Carew forhandler med Stoke

Klubben bekrefter.

TILBAKE PÅ LAGET: John Carew ble brukt fra start i lokaloppgjøret mot Birmingham sist helg. Nå har Aston Villa kjøpt Darren Bent og trenger kanskje ikke nordmannen på topp. Foto: AP/Simon Dawson
TILBAKE PÅ LAGET: John Carew ble brukt fra start i lokaloppgjøret mot Birmingham sist helg. Nå har Aston Villa kjøpt Darren Bent og trenger kanskje ikke nordmannen på topp. Foto: AP/Simon DawsonVis mer

SISTE: Carew har bestått den medisinske testen i Stoke, melder Sky Sports.

(Dagbladet): John Carew kan være på vei til Premier League-klubben Stoke.

Ifølge Stoke-assistent David Kemp har klubben og spissen vært i samtaler, skriver nyhetsbyrået PA.

- Han er en veldig god spiller, og en vi er interesserte i, sier Kemp.

Tidligere i dag erfarte Sky Sports at 31-åringen var aktuell for klubben fra Britannia Stadium. I går ble nordmannen koblet til Sunderland, mens West Bromwich-manager Roberto Di Matteo tidligere har uttalt at Norge-spissen står på ønskelista hans.

Carew er bosmanspiller til sommeren, og har fått lite spilletid av Aston Villa-manager Gerard Houllier det siste halvåret. De to har kranglet offentlig, og franskmannen var Carews sjef også i Lyon - da nordmannen endte opp i Villa vinteren 2007.

31-årige Carew sa til Dagbladet nylig at det har vært misnøye i klubben, samtidig som han håpet på en avklaring rundt sin egen framtid.

- Det har vært mye som har rørt seg rundt meg i jula, og ting er nødt til å bli bestemt, ting må komme i orden. Det vil de være i løpet av ikke altfor lang tid, sa Carew.

Ifølge Sky Sports ønsker Stoke å leie Carew ut kontraktstida, fram til sommeren.