Carew forhandler med Stoke

Klubben bekrefter.

TILBAKE PÅ LAGET: John Carew ble brukt fra start i lokaloppgjøret mot Birmingham sist helg. Nå har Aston Villa kjøpt Darren Bent og trenger kanskje ikke nordmannen på topp. Foto: AP/Simon Dawson
TILBAKE PÅ LAGET: John Carew ble brukt fra start i lokaloppgjøret mot Birmingham sist helg. Nå har Aston Villa kjøpt Darren Bent og trenger kanskje ikke nordmannen på topp. Foto: AP/Simon Dawson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Carew har bestått den medisinske testen i Stoke, melder Sky Sports.

(Dagbladet): John Carew kan være på vei til Premier League-klubben Stoke.

Ifølge Stoke-assistent David Kemp har klubben og spissen vært i samtaler, skriver nyhetsbyrået PA.

- Han er en veldig god spiller, og en vi er interesserte i, sier Kemp.

Tidligere i dag erfarte Sky Sports at 31-åringen var aktuell for klubben fra Britannia Stadium. I går ble nordmannen koblet til Sunderland, mens West Bromwich-manager Roberto Di Matteo tidligere har uttalt at Norge-spissen står på ønskelista hans.

Carew er bosmanspiller til sommeren, og har fått lite spilletid av Aston Villa-manager Gerard Houllier det siste halvåret. De to har kranglet offentlig, og franskmannen var Carews sjef også i Lyon - da nordmannen endte opp i Villa vinteren 2007.

31-årige Carew sa til Dagbladet nylig at det har vært misnøye i klubben, samtidig som han håpet på en avklaring rundt sin egen framtid.

- Det har vært mye som har rørt seg rundt meg i jula, og ting er nødt til å bli bestemt, ting må komme i orden. Det vil de være i løpet av ikke altfor lang tid, sa Carew.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer