Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew fra start

John Carew starter for Valencia i skjebneoppgjøret mot Ajax. Følg Champions League direkte NÅ!

Inter og Newcastle kjemper innbitt om andreplassen bak Barcelona i gruppe A. Seier på San Siro i kveld betyr kvartfinaleplass for italienerne.

- Jeg skal gjøre alt for at laget mitt skal vinne. Om det betyr å hjelpe til slik at Newcastle reduseres til ti mann, så gjør jeg det, sier Inter-stopper Cannavaro.

Inter vant 4-1 på St. James' Park i november. Da ble Craig Bellamy utvist. Seinere fikk Alan Shearer to kampers karantene for bruk av albuen mot nettopp Cannavaro.

- Shearer slo til meg i den kampen, og det liknet ikke ham. Jeg er forberedt på noen blåmerker og skrammer til, hvis det betyr at han blir utvist, sier den italienske backen.

Til

Champions Leageus offisielle nettsted

sier Cannavaro at Newcastle var naive i første matchen, og at Shearer og spisskollega Craig Bellamy blir farlige.

- Jeg håper vi klarer å stopper Shearer. Han er en toppspiss og vanskelig å markere.

Shearer er heller ikke bitter etter utstengelsen.

- Jeg har stor respekt for Fabio som spiller. Jeg har faktisk masse respekt for alle italienske backer, det er verdens beste, sier Shearer.

  • Kveldens kamper i Champions League, mellomspillet (5. runde, 20.45): Gruppe A: Barcelona (Spania) - Leverkusen (Tyskland), Inter (Italia) - Newcastle (England). Gruppe B: Ajax (Nederland) - Valencia (Spania), Arsenal (England) - Roma (Italia).

    Dagbladet.no følger alle kampene direkte

    her!

STJERNEDUELL:</B> Fabio Cannavaro prøvde å stoppe Alan Shearer allerede i landskamp mellom England og Italia i 1997.
UTESTENGT:</B> Alan Shearer fikk to kampers karantene for en albue mot Cannavaro på St. James' Park. Her mot Inters Giovanni Pasquale.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling