Carew frykter langt skadeavbrekk

Først scoret Carew, så ble han skadd.

Aston Villa-proff John Carew scoret sitt første ligamål for sesongen da Everton ble slått 2-0 søndag. I annenomgang ble han byttet ut med en skade.

Etter snaue kvarteret på Villa Park hadde Carew sendt hjemmelaget i føringen med et skudd fra 12-13 meter nede i det venstre hjørnet for keeper.

– Jeg avventet litt i stedet for å skyte med en gang. En fin scoring, oppsummerer Carew til VG Nett.

Åtte minutter etter hvilen måtte Carew forlate banen med en skade. Spissen fikk en smell i leddbåndet, men vet ikke hvor alvorlig det er.

– Enten er leddbåndet ødelagt, eller så er det bare skrukker. Jeg blir nok ute en stund framover, men vet ikke hvor lenge. Vi får se i morgen (mandag), sier han. Da skal skaden sjekkes opp på sykehus i England.

Selv om Carew ikke hadde scoret før søndagens kamp har han fortsatt full tillit fra manager Martin O’Neill.

– Du kan gjøre en kjempestor jobb som en spiss utenfor straffefeltet, men du må komme deg inn dit for å score. Han har gjort fantastisk mye godt for oss som har gått forbi i det stille, sier O’Neill til avfc.com

– Han gjorde det bra i dag, men nå er han skadet. Jeg vet ikke hvor seriøst det er for øyeblikket, men den medisinske staben er bekymret, sier O’Neill.

SESONGENS FØRSTE: John Carew feirer sammen med Olof Mellberg etter å ha scoret sitt første mål i Premier Leauge denne sesongen. Foto: AP/Scanpix
SESONGENS FØRSTE: John Carew feirer sammen med Olof Mellberg etter å ha scoret sitt første mål i Premier Leauge denne sesongen. Foto: AP/Scanpix Vis mer

(NTB)