Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew ga Real trøbbel igjen

Sikret gruppeseier for Lyon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Fakta fra alle kampene her

  13 september scoret John Carew mot Real Madrid hjemme i Frankrike. Onsdag rystet nordmannen nok en gang den spanske storheten.

  For selv om både Real Madrid og Lyon var klare for neste runde i mesterligaen før onsdagens kamp, var det mye ære på spill på Santiago Bernabéu.

  For i det første møtet mellom lagene i september vant John Carew og co 3-0 over Real – på hjemmebane. Onsdag var det tid for revansje for Real Madrid, i deres egen lekestue.

  Men spanjolene maktet ikke å hevne tapet i Frankrike – takket være en storvokst spiss fra Lørenskog. For John Carew utlignet til 1-1 i det 72. minutt – med en frekkis.

  Det var Wiltord som spilte inn fra flanken. Carew hælsparker ballen i mål, med Roberto Carlos i ryggen. Frekk, men herlig scoring.

  Guti scoret Real Madrid sitt mål etter 41 minutter.

  Dermed er Lyon ubeseiret så langt i mesterligaen – så vel som i den hjemmelige serien, og er vinnere av gruppa - uansett hvordan det går i den siste runden.

   (ANB)

HELT: John Carew sikret gruppeseier med sitt 1-1-mål for Lyon mot Real Madrid.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!