Carew gidder igjen

FORNEBU (Dagbladet.no): Nå gidder John Carew. Derfor tror han målene vil rulle inn igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er en slankere og mer veltrent John Carew som møter på landslagstrening. Siden sist har han tatt av flere kilo og trent hardere enn noensinne.

Det synes mest når han har ballen i beina. På dagens trening var Carew tilbake med de ekstreme egenskapene som fikk Europas toppklubber til å kaste penger etter Vålerenga og RBK for noen år siden.

- Ja, jeg tør å forsere og utfordre. Det er rett og slett fordi jeg er i form, det er et kjennetegn. Da kommer jeg til flere målsjanser og scorer flere mål. Det kommer både meg og laget til gode, sier Carew til Dagbladet.no.

Lørenskoggutten slo gjennom som 17-åring i Vålerenga. Da løp han fra alle og dyttet vekk veteranstoppere med en en liten skuldervipp.

- Jeg kom lett til det, jeg hadde alle fysiske forutsetningene, sier John.

I den spanske seriestarten fikk han spille for Valencia. Lørdag vil han så gjerne spille fra start mot Danmark. Aller helst sammen med Ole Gunnar Solskjær.

Og 22-åringen lover innsats som står i stil med formen.

- Jeg har giddet for lite og ikke orket nok. Det er det slutt med, sier John.

OFFENSIV:</B> John Carew dribler og går rett på mål under landslagstreningene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer