Carew glad for Tyrkia-turen

LA MANGA (Dagbladet): - Jeg visste ikke noe om problemene før jeg fikk beskjed hjemmefra om at jeg skal til Tyrkia, sier John Carew. Og så dro han på golfbanen, spilte dårlig og var like blid.

Norges Fotballforbund brukte lovboka for å få John Carew til Tyrkia. Etter at Nils Johan Semb og Nils Arne Eggen hadde snakket sammen i går var det ikke mer å være uenige om.

- Slik jeg har forstått det var Nils Arne Eggen og Nils Johan Semb enige om at jeg ikke skulle være med til Tyrkia, sier John Carew til Dagbladet. - Derfor var jeg forberedt på Gent. Men jeg synes det er hyggelig at jeg nå er tatt ut. Samtidig må jeg si at jeg skjønner Rosenborgs fortvilelse.

- Når alt kommer til alt så hadde vi ikke noe valg, sier Nils Arne Eggen. - Regelverket er jo som det er. Og derfor spiller vi i Belgia med det laget vi har. Det skal nok gå bra det også.

Får spille

Når Nils Johan Semb har trumfet igjennom Carews Tyrkia-tur, ligger det i kortene at RBK-spissen spiller i Istanbul.

- Laget er ikke offentlig ennå så derfor kan jeg ikke si noe om det, sier Eggen. - Men det er klart at John spiller.

Skadd og sjuk

Hvem Rosenborg skal spille med er ikke så klart. Jan Derek Sørensen er skadd og i hotell-laknene på Hyatt ligger Erik Hoftun med feber.

- Vi skal ha et møte med U21-ledelsen om å få frigitt Ole Johan Singsdal og Mads Skjærvold til kampen i Belgia, sier Ola By Rise.

- Når de har fått gjennom sitt ønske er det bare rett og rimelig at også vi får en innrømmelse i retur.