Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew har aldri sett Spurs bedre

Skryter av formlaget Tottenham etter poengdelingen.

IMPONERT: John Carew sier han aldri har sett Tottenham så sterke som de er nå. Aston Villa var heldige som berget ett poeng hjemme på Villa Park i går, til tross for at de ledet lenge.  Foto: Chris Ratcliffe, AFP/Scanpix
IMPONERT: John Carew sier han aldri har sett Tottenham så sterke som de er nå. Aston Villa var heldige som berget ett poeng hjemme på Villa Park i går, til tross for at de ledet lenge. Foto: Chris Ratcliffe, AFP/Scanpix Vis mer

|||
BIRMINGHAM (Dagbladet): — Enveiskjøring, sa Tottenham-manager Harry Redknapp etter poengdelingen på Villa Park.

Fullt så tabloid var ikke John Carew i sin analyse, men han innrømmer at Spurs var gode — seks dager etter 9—1-massakren mot Wigan.

- Jeg har aldri sett dem så sterke i mine år her i England, sier Carew til Dagbladet.

- De spiller fin fotball, og har gode spillere. De er helt klart en tøff utfordrer for oss i kampen om fjerdeplassen. Derfor er det litt skuffende at vi ikke får de tre poengene vi hadde trengt, sier nordmannen, som ble byttet ut etter 75 minutter.

Sekunder etterpå utliknet Michael Dawson det forspranget Gabriel Agbonlahor hadde gitt Aston Villa.

- De hadde det meste av spillet etter pause, og vi ble tvunget til å forsvare oss. Jeg trodde vi skulle klare å ri det unna, og var ganske nære.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media