Carew har fått lønn fra Roma

John Carew og lagkameratene har fått noe av sin utestående lønn hos arbeidsgiver Roma. Resten er lovet i juni.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den italienske hovedstadsklubben har nesten 700 millioner kroner i skattegjeld og store finansielle problemer. Onsdag annonserte likevel Roma at en del av spillernes utestående lønn er utbetalt og at resten kommer i juni.

- Det stemmer. John har fått en del penger allerede og er lovet resten om ikke så lenge. Det ser bra ut, sier Carews agent, Per A. Flod, til NTB.

Det skal være lønnsrestanse fra oktober, desember og januar spillerne nå har fått utbetalt.

Flod ville ikke kommentere hvor langt han er kommet i forhandlingene om Carews fotballframtid etter at Romas utlånsavtale med Valencia går ut til sommeren.

Etter at forhandlingene med det russiske selskapet Nafta Moskva, om en overtakelse av klubben, definitivt ikke førte fram forrige uke, spekuleres det nå i hvem som skal spytte penger inn i Roma.

Ryktene sier at klubbpresident Franco Sensi kommer til å satse 1,25 milliarder kroner i frisk kapital i løpet av april. Da skal gjelden til kemneren slettes og resten av lønnen utbetales.

Roma-entreprenørene Danilo Coppola og Claudio Toti, som også eier basketballklubben Lottomatica, rapporteres å være interessert i å overta Sensis aksjer hvis han ikke er villig til å bruke mer penger.

Roma ligger i øyeblikket på annenplass i serie A, ni poeng bak serieleder Milan.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer