- Carew har vært som en IT-aksje

Det sa Nils Johan Semb etter landslagsuttaket i dag. Uttaket var ikke basert på gammel kurstopp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Verken John Carew, Tore André Flo eller Erik Hoftun kom med i troppen som møter Nederland på Ullevaal neste uke. Også Jan Derek Sørensen ble vraket i et uttak som ifølge Semb er gjort med to måneders perspektiv - med øye til kampen mot Nederland og de tre EM-kvalifiseringskampene i høst.

- John hadde et utrolig år, og så et år som, vel, ikke var så bra. Carew har vært som en IT-aksje på Oslo Børs. Han har fortsatt et fantastisk potensial, og verken han eller Tore André er langt unna. Men jeg vil se dem først, og jeg vil se dem i form fysisk og fotballmessig, sa landslagssjefen.

Heller ikke Erik Hoftun kom med i troppen på gamle meritter, etter middels spill for Rosenborg i Tippeligaen.

- Erik er en fantastisk flott fyr å ha med i troppen, en virkelig ledertype, men han har ikke prestert så bra i det siste. Tommy Berntsen har vært bedre over tid, og derfor er han med. Om Erik viser at han er i form igjen, for eksempel gjennom mesterligaen, så er han høyaktuell i høst. Jeg håper at han reagerer på vrakingen med et fandenivoldsk ønske om å komme tilbake, sa landslagssjefen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer