Carew hylles i Spania

John Carews scoringsform og styrke får spansk presse til å ta fram superlativene - ennå en gang. - Carew blir stadig dyktigere, skriver El Pais.

Carew var sentral da Valencia befestet posisjonen på tabelltoppen med 2-0 seieren over Malaga i går. Nordmannen sendte Valencia i 1-0 ledelse med et perfekt volleytreff i første omgang. Scoringen var Carews sjette i Valencia-trøya etter 75-millioners overgangen fra Rosenborg i sommer.

Her er spanske avisers hyllest til Carew i dag:

El Mundo: «Etter 21 minutter kom et stjernetreff fra Carew, som nektet gi slipp på ballen resten av kampen.»

El Pais: «Carew blir stadig dyktigere. Han har sluttet å overkjøre forsvaret, og fokuserer mer på å avlevere presise pasninger.»

ABC: «Carew var en av de store heltene på Valencias lag søndag, og sørger i tillegg til scoringene for mange målsjanser.»

Valencia leder serien to poeng foran Real Madrid som har en kamp mindre spilt. Carew er sjøl storfornøyd med innsatsen og tilværelsen i Spania.

- Som spiss er det viktig å score jevnt med mål. Det har gått over all forventning til nå, og jeg håper at det kan fortsette en stund til. Jeg er fortsatt optimistisk, men jeg vet at det kommer perioder der ingenting stemmer, skriver Carew på sin Icons-hjemmeside.

Slik beskriver Carew 1-0 målet:

- Det kom et innlegg fra venstresiden som jeg tok på hel volley, og ballen gikk helt ned i hjørnet til venstre for keeper. Det var spesielt morsomt siden jeg synes at dette var et flott mål.

FOSSER FRAM: John Carew lurer seg forbi Malaga-forsvarer Francisco Lopez.