Carew i form igjen

Roma-spiss John Carew trener for fullt igjen og håper å starte mot Inter søndag.

Den kontroversielle angriperen har slitt med knebetennelse. Han var med i troppen mot Parma (2-0) sist helg, men så hele kampen fra benken. Da var det uaktuelt for ham å spille hele kampen.

- Det går bedre og bedre med John for hver dag. John har trent for fullt med laget de siste dagene. Det er fortsatt litt igjen til han er tilbake i god, gammel form, men han skal nå være helt kampklar og er disponibel til søndagens kamp, sier Carews agent Per A. Flod til NTB.

Roma er fortsatt ubeseiret denne sesongen, og møter et kriserammet Inter som tapte 0-3 for Lokomotiv Moskva i mesterligaen. Roma på 3. plass er bare to poeng bak Juventus og Milan på topp, mens Inter ligger på en svært skuffende 8. plass.

Dette blir Alberto Zaccheronis første kamp som Inter-trener. Han overtok jobben etter at John Carews gamletrener Hector Cuper fikk sparken.

Roma må klare seg uten en skadet Marco Delvecchio, men Roma-trener Fabio Capello har Francesco Totti og Antonio Cassano i bakhånd.

  • Tore André Flo skal i aksjon allerede lørdag. Hans Siena tar imot overkommelige Lecce hjemme på vesle Artemio Franchi. Lecce har bare tatt tre poeng og har kun to lag bak seg på tabellen.

    (NTB)

FRISK OG RASK: John Carew er spilleklar og håper på spill mot Inter. Foto: SCANPIX/REUTERS
FRISK OG RASK: John Carew er spilleklar og håper på spill mot Inter. Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer