Carew i krangel

«Carew i krangel med Pellegrino - måtte skilles av Deschamps», nettskrev Marca, Spanias største sportsavis i går. - Ikke tro på alt du leser, sier Store-John til Dagbladet.

Før toppkampen mot Deportivo La Coruna sist lørdag var John Carew på Marcas førsteside fire dager på rad. Det er mildt sagt hysterisk.

Og etter å ha avslørt Carews hemmeligheter som sesongens nykommer i La Liga, analysert gutten vegg til vegg og fortalt hele den fotballgale nasjonen at Deportivo brukte de siste treningsøktene til spesialtrening før møtet med den store nordmannen, flyttet man seg i går til treningsfeltet.

Og fikk en liten skandale.

Munnhuggeri

- Det som skjedde var at jeg ble holdt igjen av Pellegrino i klar scoringsposisjon, sier John Carew. - Hector Cuper (treneren) dømte straffe og da ble Pellegrino forbannet. - Og så tente jeg litt fordi han ble forbannet og så havnet vi i en veldig tett diskusjon. Det var da Deschamps kom i mellom.

Men: - Det var ikke noe slagsmål og det var ingen høye armer, fortsetter den norske Valencia-spissen. - Det var bare en engasjert uenighet mellom to fotballspillere som ønsker å gjøre det best mulig også på trening. Og sånn er det her hele tida.

- Når vi går av banen er vi venner igjen.

Har mye å lære

På banen, utafor banen _ John Carew er i fokus hele tida. Det er stort sett bare hjemme i sin egen stue han blir latt i fred.

- Den siste tida har det vært veldig mye. Og når alt kommer til alt er det jo en bekreftelse på at at jeg har fått det til. Så sånn sett er det gøy, men heller ikke jeg tror på alt som blir sagt og skrevet. - Videoene fra kamper hvor jeg er blitt skrytt opp i skyene forteller meg at jeg gjør mange feil og har mye å gå på, sier Store John.

Valencias to neste seriekamper spilles hjemme på Mestalla. Mot Barcelona og Real Madrid.

- Jeg merker at det er noe stort på gang. Og etter tapet for Deportivo (0-2) er det også ekstra tenning på treningene.

- Så det var vel kanskje derfor det som skjedde i går, skjedde. Sånn skal og må det være, sier John Carew til Dagbladet.

morten.pedersen@dagbladet.no