Carew i nødlanding

Flydekkene eksploderte.

(Dagbladet.no): Flyet som brakte John Carew og hans Lyon hjem etter kampem mot Auxerre, måtte mandag nødlande.

-En flyvertinne som vred foten var den eneste som kom til skade, men noen av spillerene er fortsatt i sjokk, sier en talsmann for klubben ifølge NRK.no.

Flyet nødlandet på flyplassen i Lyon. Ifølge klubbens talsmann klager noen av spillerne på smerter i ribbeina. Landingen skal ha vært så hard at dekkene eksploderte.

John Carew er nå hjemme i Norge, og stiller i dag på landslagssamling før Slovenia-kampen lørdag. Han har ikke verken fysiske skader eller behov for krisehjelp etter den dramatiske hendelsen, sier Carews agent Per A. Flod til Dagbladet.no.

- John har masse følelser og slikt, men akkurat slike ting som dette tar han med stor ro, sier Flod.

Nødlandingen kom brått på passasjerene i flyet.

- Det ble ikke gitt noen beskjed på forhånd som John oppfattet, sier Flod.

- Og det skyldes ikke Carews franskkunnskaper?

- Nei, de er ikke så dårlige. Vi snakket dessuten om dette. Han fortalte at det var brannbiler ved flyet ganske kjapt etter landingen, så de må ha visst noe om det, sier Flod.

Flod avviser at han skal ha sagt til NRK at Lyon har nektet spillerne å snakke om episoden, men sier at Carew, som er hjemme på Lørenskog, ville ha fred i går kveld.

- John sier at Lørenskog er fristedet hans. NRK-teamet har vært der, men blitt sendt på dør. Det han skal si om dette vil han si på pressekonferansen tirsdag, sier Per A. Flod.

Landslagsspillerne møter pressen før trening på Hosle-banen i Bærum tirsdag ettermiddag.

I FLYDRAMA: Flyet med John Carew og lagkameratene i Lyon måtte nødlande. Carew har det etter forholdene bra, sier agent Per A. Flod.