Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew i retten - landslaget i Skottland

Innkalt til rettsmøte.

(Dagbladet.no): Åge Hareide har fått enda en nøtt å knekke. Onsdag kastet landslaget bort to poeng mot Hviterussland, og når landslaget reiser til Skottland i oktober kan det bli uten John Carew på flyet.

Avreise til Skottland for Norges landslag er onsdag 6. oktober. Dagen etter er Carew innkalt til rettsmøte i Oslo tingrett, skriver VG.

Dermed kan spissen gå glipp av flere treninger foran den ekstremt viktige VM-kvaliken i Glasgow, hvis Hareide velger å ta ham med i troppen.

For ifølge sorenskriver Arild Kjerschow skal det mye til for at innkalte personer slipper å møte til rettsmøter.

- I prinsippet er det møteplikt for alle parter som blir innkalt til rettsmøter, også i familesaker, sier sorenskriveren til avisa.

Carews sak er nettopp en familiesak, etter at Besiktas-spissen ikke erkjenner farskapet til en seks måneder gammel gutt.

Carew vil heller ikke avgi DNA-prøve.

<B>UTE MOT SKOTTLAND?</B> John Carew skal i retten i Oslo, etter at landslaget har reist til Skottland for VM-kvalifisering.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling