Carew imponert over Riises kamp

- Det vitner om fantastisk styrke.

GODT FORHOLD: John Carew garanterer at hans forhold til John Arne Riise er helt greit nå. Og spisskjempen mener Riise viste stor styrke da han leverte en kamp av ypperste klasse i kveld. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
GODT FORHOLD: John Carew garanterer at hans forhold til John Arne Riise er helt greit nå. Og spisskjempen mener Riise viste stor styrke da han leverte en kamp av ypperste klasse i kveld. Foto: Stian Lysberg Solum, ScanpixVis mer

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Norge - Skottland 4-0 (2-0).

Blant Einar Baardsens angrep på John Arne Riises person i rettssalen denne uka, var påstandene om at Riise hatet John Carew, og at de beryktede «slagene i Drammen» var mer dramatiske enn de har blitt referert tidligere.

- Carew slo ham halvt ihjel, hevdet Baardsen på mandag.

Carew trekker på skuldrene av det hele.

- Jeg bryr meg ikke om det i det hele tatt. Det er styr for ham (Riise), ikke for meg. Men det er ikke så veldig mye de sier, vet du. Han vet hvordan han skal takle det her. Han har vært med i gamet lenge, sier Carew til Dagbladet.

Som de fleste andre, lot Carew seg imponere av hvordan lagkameraten klarte å prestere på banen i dag.

- Det vitner om fantastisk styrke det å holde fokus på kampen og gjøre en sånn kamp som han gjør i dag, det er helt topp.

- Og dere to har et bra forhold i dag?

- Ja, ja. Absolutt, absolutt.

IMPONERT: Kaptein Brede Hangeland var også imponert over hvordan John Arne Riise presterte i kveld.Foto: Kyrre Lien, Scanpix
IMPONERT: Kaptein Brede Hangeland var også imponert over hvordan John Arne Riise presterte i kveld.Foto: Kyrre Lien, Scanpix Vis mer

- Har du snakket med John Arne om denne situasjonen og støttet ham i løpet av de siste dagene?

- Disse dagene har det ikke vært noe behov for det. Han har sine folk rundt seg. Vi fokuserer på kampen, og har ikke noen problemer med noenting, sier Carew.

Men alle de norske spillerne hadde selvsagt fått med seg det som har preget sportssidene de siste dagene, og alle var imponert over hvordan Riise svarte på tiltale i kveld.

- Jeg må ta av meg hatten for den gutten. Dette har vært en ikke-sak for oss. Han er bare en kar fra Stavanger (Baardsen) som vil ødelegge for John Arne, sier Magne Hoseth som selv har hatt Einar Baardsen som agent tidligere.

-  Vi har ikke snakket så mye om det, men jeg er imponert over det John Arne presterer. Det vitner om karakter, sier kaptein Brede Hangeland.