Carew imponert over Riises kamp

- Det vitner om fantastisk styrke.

GODT FORHOLD: John Carew garanterer at hans forhold til John Arne Riise er helt greit nå. Og spisskjempen mener Riise viste stor styrke da han leverte en kamp av ypperste klasse i kveld. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
GODT FORHOLD: John Carew garanterer at hans forhold til John Arne Riise er helt greit nå. Og spisskjempen mener Riise viste stor styrke da han leverte en kamp av ypperste klasse i kveld. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Norge - Skottland 4-0 (2-0).Blant Einar Baardsens angrep på John Arne Riises person i rettssalen denne uka, var påstandene om at Riise hatet John Carew, og at de beryktede «slagene i Drammen» var mer dramatiske enn de har blitt referert tidligere.

- Carew slo ham halvt ihjel, hevdet Baardsen på mandag.Carew trekker på skuldrene av det hele.

- Jeg bryr meg ikke om det i det hele tatt. Det er styr for ham (Riise), ikke for meg. Men det er ikke så veldig mye de sier, vet du. Han vet hvordan han skal takle det her. Han har vært med i gamet lenge, sier Carew til Dagbladet.

Som de fleste andre, lot Carew seg imponere av hvordan lagkameraten klarte å prestere på banen i dag.

- Det vitner om fantastisk styrke det å holde fokus på kampen og gjøre en sånn kamp som han gjør i dag, det er helt topp. - Og dere to har et bra forhold i dag?

- Ja, ja. Absolutt, absolutt.

- Har du snakket med John Arne om denne situasjonen og støttet ham i løpet av de siste dagene?

- Disse dagene har det ikke vært noe behov for det. Han har sine folk rundt seg. Vi fokuserer på kampen, og har ikke noen problemer med noenting, sier Carew.Men alle de norske spillerne hadde selvsagt fått med seg det som har preget sportssidene de siste dagene, og alle var imponert over hvordan Riise svarte på tiltale i kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer