Carew innbytter da Villa vant

Slo Gamstens Blackburn.

Aston Villa - Blackburn 3-2. John Carew måtte starte på benken igjen, men kom inn og hjalp Aston Villa til 3-2-seier over Blackburn onsdag.

Manager Martin ONeill har sagt at han er ferdig med nordmannens nattklubbesøk, som førte til bot og mye oppstyr. Likevel fikk ikke Carew starte onsdagens kamp heller.

Gamsten tilbake

Morten Gamst Pedersen var derimot tilbake fra start i Blackburn, som tok ledelsen ved Stephen Warnock etter en halvtime.

Luke Young utlignet for vertene rett før pause, men hjemmepublikum var ikke fornøyd. Et av de største jubelbrølene i første omgang kom da Carew begynte å varme opp.

Den store spissen entret banen til 2. omgang, men det var andre som scoret målene onsdag. Gareth Barry scoret for tredje kamp på rad, og Gabriel Agbonlahor gjorde tre minutter før slutt det som viste seg å bli vinnermålet.

Brett Emerton reduserte nemlig for Blackburn på overtid.

Villa på fjerdeplass

INNBYTTTER: John Carew startet i dag på benken for Aston Villa, men han kom inn i kampen som Birmingham-klubben vant 3-2 mot Blackburn. Foto: PAUL THOMAS/AP/SCANPIX
INNBYTTTER: John Carew startet i dag på benken for Aston Villa, men han kom inn i kampen som Birmingham-klubben vant 3-2 mot Blackburn. Foto: PAUL THOMAS/AP/SCANPIX Vis mer

Aston Villa er på fjerdeplass, seks poeng bak serieleder Liverpool og tre bak Chelsea på annenplass.

I motsatt ende av tabellen tok Brede Hangeland og hans Fulham tre viktige poeng med 2-0-seier over Wigan. Andy Johnson scoret sine to første mål siden overgangen fra Everton i sommer.

Hangeland spilte som vanlig hele kampen for Fulham, mens Erik Nevland kom inn i sluttminuttene.

Med seieren har Fulham seks lag bak seg på tabellen og tre poeng ned til Wigan på nedrykksplass.

(NTB)

Carew innbytter da Villa vant