John Carew sier fotballinteressen har dabbet av

Carew innrømmer: - Ikke så interessert i fotball lenger

John Carew (39) innrømmer at fotballinteressen har dabbet av etter årene som aktiv fotballspiller.

IKKE SÅ INTERESSERT LENGER: John Carew innrømmer at fotballinteressen har dabbet av. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
IKKE SÅ INTERESSERT LENGER: John Carew innrømmer at fotballinteressen har dabbet av. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere landslagsspilleren og utenlandsproffen er aktuell med sesong to av Heimebane i rollen som Michael Ellingsen. Han og de andre skuespillerne møtte et samlet pressekorps mandag på Ullevaal stadion, og Carew forteller at han ser stadig mindre fotball på fritiden.

- Nei, jeg er ikke så interessert lenger. Den fotballinteressen dabbet av etter hvert som jeg spilte. Tidlig i karrieren så jeg mye fotball for å se på motstanderne, men det ble ikke så mye av det etter hvert. Jeg har jo ikke tid!

Carew legger til at ingen av ukene er like og at det går i perioder på hvor mye som skjer.

- Det er veldig tett, så er det veldig rolig. Det varierer. Jeg har ikke hatt så mye mulighet til å ha det rolig den siste tiden, men jeg liker å reise. Det er ikke noe tvil om at om jeg har muligheten til det, så gjør jeg det. Jeg tar destinasjonen litt på sparket, og jeg liker å utforske nye ting.

Ingen trener

I løpet av Carews 15 år lange proffkarriere var han innom seks land. Han er en av få nordmenn som har spilt på toppnivå i de fire store ligaene i verden – England (Aston Villa og Stoke), Italia (Roma), Frankrike (Lyon) og Spania (Valencia). I tillegg har han 91 landskamper og 24 mål for det norske landslaget.

Men selv om mange fotballproffer velger å bli trener etter endt spillerkarriere, ønsker ikke Carew gå den veien selv.

- Nei, det er jeg ikke interessert i. Jeg jobber mye med produksjon, film og TV, så det blir ikke noe trenerrolle på meg i tiden fremover.

Kontakt

Han forteller at han holder en del kontakt med den tidligere Aston Villa-lagkameraten Gabriel Agbonlahor, men ellers virker han å være ganske ferdig med fotballen.

I tillegg holder han seg i form med trening. Mye trening.

- Jeg trener stort sett styrke, i tillegg til å spille en del golf. Det blir ikke så mye løping, men mye styrke. Det er viktig for meg å trene, for jeg har en kropp som er vant til å trene og jeg har trent hele livet. Jeg må trene. Slik er det.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer