John Carew sier fotballinteressen har dabbet av

Carew innrømmer: - Ikke så interessert i fotball lenger

John Carew (39) innrømmer at fotballinteressen har dabbet av etter årene som aktiv fotballspiller.

IKKE SÅ INTERESSERT LENGER: John Carew innrømmer at fotballinteressen har dabbet av. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
IKKE SÅ INTERESSERT LENGER: John Carew innrømmer at fotballinteressen har dabbet av. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere landslagsspilleren og utenlandsproffen er aktuell med sesong to av Heimebane i rollen som Michael Ellingsen. Han og de andre skuespillerne møtte et samlet pressekorps mandag på Ullevaal stadion, og Carew forteller at han ser stadig mindre fotball på fritiden.

- Nei, jeg er ikke så interessert lenger. Den fotballinteressen dabbet av etter hvert som jeg spilte. Tidlig i karrieren så jeg mye fotball for å se på motstanderne, men det ble ikke så mye av det etter hvert. Jeg har jo ikke tid!

Carew legger til at ingen av ukene er like og at det går i perioder på hvor mye som skjer.

- Det er veldig tett, så er det veldig rolig. Det varierer. Jeg har ikke hatt så mye mulighet til å ha det rolig den siste tiden, men jeg liker å reise. Det er ikke noe tvil om at om jeg har muligheten til det, så gjør jeg det. Jeg tar destinasjonen litt på sparket, og jeg liker å utforske nye ting.

Ingen trener

I løpet av Carews 15 år lange proffkarriere var han innom seks land. Han er en av få nordmenn som har spilt på toppnivå i de fire store ligaene i verden – England (Aston Villa og Stoke), Italia (Roma), Frankrike (Lyon) og Spania (Valencia). I tillegg har han 91 landskamper og 24 mål for det norske landslaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer