- Carew jaktes av Porto

Det skriver engelsk avis.

(Dagbladet.no): Et halvt år etter overgangen fra Lyon til Aston Villa, er John Carew allerede et mål for kjøpekåte klubber.

Iallfall hvis vi skal tro den engelske avisa Mirror, som i dag melder at portugisiske Porto er på jakt etter den store, norske spissen.

Årsaken skal være at klubben trenger et stort navn i sommer-handleposen, noe Carew oppfyller - sjøl om han, etter Mirrors oppfatning, har slitt med å slå til i Birmingham. 

Til tross for tre mål på 11 kamper, har manager Martin O\'Neill hele tida skrytt av Lørenskog-gutten, og det er derfor lite sannsynlig at han blir solgt med det første.

Den nordirske sjefen konsentrerer seg i stedet om å styrke stallen, med West Hams midtbanemann Nigel Reo-Coker som det første sommerkjøpet.

ETTERTRAKTET: Portugisiske Porto skal ha startet en jakt på Aston Villa og Norges John Carew, som her er i duell med Liverpool og Danmarks Daniel Agger. Foto: SIMON DAWSON/AP/SCANPIX
ETTERTRAKTET: Portugisiske Porto skal ha startet en jakt på Aston Villa og Norges John Carew, som her er i duell med Liverpool og Danmarks Daniel Agger. Foto: SIMON DAWSON/AP/SCANPIX Vis mer