I OSLO: Sky Sports skriver at West Ham er interessert i å sikre seg John Carew. Her er han avbildet i Oslo på mandag. Spissen deltok i rosetoget til minne om ofrene i terroraksjonen i Oslo og på Utøya. Foto: Vegard Grøtt / Scanpix
I OSLO: Sky Sports skriver at West Ham er interessert i å sikre seg John Carew. Her er han avbildet i Oslo på mandag. Spissen deltok i rosetoget til minne om ofrene i terroraksjonen i Oslo og på Utøya. Foto: Vegard Grøtt / ScanpixVis mer

Carew kan bli West Ham-spiller

Sky Sports mener nordmannen erstatter Carlton Cole.

(Dagbladet): West Ham skal være interessert i å sikre seg John Carew før neste sesong.

Det skriver Sky Sports i kveld.

London-klubben rykket ned til Championship forrige sesong, men har ambisjoner om å rykke tilbake til Premier League med en gang.

Carew har trent på egenhånd i Norge etter at kontrakten med Aston Villa gikk ut etter denne sesongen. Han var på lån i Stoke fra januar til sesongslutt, men de ble enige om å ikke fortsette samarbeidet.

Agenten til Carew, Per A. Flod, vil ikke si noe om saken.

- Jeg kommenterer ikke overgangsrykter før noe er klart, sier han til Dagbladet.

Da Dagbladet snakked med Flod i går fortalte han at Carew i øyeblikket trener med

Sky Sports skriver at Carew er ment som en erstatter for Carlton Cole. Han skal være på vei vekk fra klubben, og var tidligere i måneden nær en overgang til Stoke, men overgangen brøt sammen på grunn av de personlige betingelsene.