Carew kan ende i Kina om han ikke legger opp

- Det har vært flere muligheter enn jeg hadde trodd.

UT PÅ LANGTUR? John Carew vurderer hva han skal gjøre med karrieren. Å legge opp er ett alternativ, men agenten utelukker heller ikke at han drar til Kina for å spille fotball videre. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
UT PÅ LANGTUR? John Carew vurderer hva han skal gjøre med karrieren. Å legge opp er ett alternativ, men agenten utelukker heller ikke at han drar til Kina for å spille fotball videre. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

John Carew vurderer å følge i fotsporene til stjernene Didier Drogba og Nicolas Anelka. En sesong eller to i Kina før karriereslutt er aktuelt for den norske spissen.

- Kina er ikke uaktuelt. Vi har snakket om muligheten, og det er ikke noe han vil utelukke, sier Carew-agent Per A. Flod til VG.

Carew var torsdag kveld på sommerfest i Oslo. Han er klubbløs etter at kontrakten med engelske West Ham ikke ble fornyet. 32-åringen innrømmer at det også er en mulighet å legge opp.

- Nå skal jeg bruke tiden framover til å vurdere hva jeg skal gjøre. Det kan også hende at jeg legger opp, men det er ikke det mest sannsynlige. Det har vært flere muligheter enn jeg hadde trodd, sa han noe hemmelighetsfullt til VG.

Om Carew skulle fortsette karrieren i Kina, mener Flod at det ikke bør påvirke mulighetene for landslagsspill, slik det gjorde med Jan Gunnar Solli (USA) og Frode Johnsen (Japan).

- John vil gjerne spille VM-kvalifiseringen. Jeg har registrert at de som spiller «borti der» har en tendens til å bli glemt, men det handler vel mer om at landslagsledelsen synes det er vanskelig å følge med på spillerne når de spiller i en annen verdensdel enn at det er lange reiser, sier agenten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer