Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew kaster klærne med supermodell

I sexy undertøysreklame.

(Dagbladet): Norges herrelandslag er godt i gang med VM-kvalifisering. Tippeligaen nærmer seg slutten, med en intens sluttspurt. I England sørger Premier League for flere avisoppslag.

Men hvor er John Carew?

Sexy fotoshoot Fashion TV la for et par dager siden ut en video av nordmannen sammen med supermodell Tatiana Shamratava.

Videoen viser de to i en sexy fotoshoot for undertøy.

Carew blir presentert som den internasjonale fotballstjernen som har scoret over 200 mål.

Tatiana Shamratava er en russisk modell som har vært på over 50 forsider på internasjonale magasiner, og gått på over 100 catwalker rundt i verden.

Fotografen er Sasha Gusov, som har tatt bilder av blant andre Prinsesse Diana, Dronning Elisabeth II, Jude Law, Ewan McGregor, og moteserier til flere anerkjente motemagasin.

Nye interesser John Carew har ikke spilt landslagsfotball siden oktober i fjor, og har gjennom sin rådgiver Per A. Flod gitt uttrykk for at han ønsker en pause, noe Drillo sier han tolker som at fotballstjernens karriere er over.

GOD KJEMI: John Carew og Tatiana Shamratava har god kjemi foran kamera. Foto: Fashion TV.
GOD KJEMI: John Carew og Tatiana Shamratava har god kjemi foran kamera. Foto: Fashion TV. Vis mer

Det er ikke første gangen John Carew stiller opp som modell.

Under London Fahion Week i fjor debuterte han som modell for veskemerket Monsura Boutique, og sa etterpå at det absolutt var noe han likte å gjøre.

Han har den siste tiden også vært tilskuer på diverse motevisninger, blant annet på New York Fashion Week tidligere i høst.

VELTRENT: John Carew i en fotoshoot for undertøy. Foto: Fashion TV
VELTRENT: John Carew i en fotoshoot for undertøy. Foto: Fashion TV Vis mer