Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew kastet hanskene

Så scoret han tre.

(Dagbladet.no): John Carew scoret sitt første hattrick for Aston Villa i 4-1-seieren lørdag.

I går ble han hyllet i britiske presse som «Kong Carew», og som spissen med missilene som senket Newcastle.

I dag forteller 28-åringen historien om hanskene som forsvant i garderoben. Før pause spilte han med hansker, etter hvilen stilte han med nakne hender på banen.

Og uten hansker scoret han tre mål.

- Jeg har brukt hansker i to måneder nå, og jeg er vant til å ha dem på, sier Carew til The Times.

Grunnen til at de forsvant av var ikke den målløse førsteomgangen.  Men det spørs om ikke Villa-fansen helst ser at nordmannen aldri mer stiller med sine sorte bomullshansker på banen.

- Jeg og Freddy Bouma klasket knyttnevene sammen og han hadde varmekrem på sine. Hvis jeg fikk det på hanskene, og så tørket meg i fjeset med dem, så hadde jeg ikke klart å se. Derfor tok jeg dem av, sier Carew til avisa.

Carew forteller samme historie i London Evening Standard.

TRE MÅL, MED NAKNE HENDER: John Carew forteller at Boumas varmekrem fikk han til å ta av seg hanskene han vanligvis bruker. Og da rant målene inn. Foto: Scanpix/Afp
TRE MÅL, MED NAKNE HENDER: John Carew forteller at Boumas varmekrem fikk han til å ta av seg hanskene han vanligvis bruker. Og da rant målene inn. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

- Jeg tok ikke av hanskene fordi jeg var for varm, sier Carew.

Foran mål var han brennheit, og Aston Villa-manager Martin O\'Neill skulle gjerne sett lørenskoggutten slik enda oftere.

- Jeg sier ikke at han skal score hat trick hver uke, jeg synes bare at han skal bruke styrken sin. Han kan vende spillere, og få avgårde skudd. Han trenger ikke bare å flikke ballen videre. Noen ganger tror jeg han kan være mer egoistisk, sier O\'Neill.

Carew har nettet ni ligamål denne sesongen og er Villas toppscorer. Newcastle-sjef innrømmer at hans backer var sjanseløse mot nordmannen.

- Vi ble herjet med der ute av av Carew, spesielt, og Harewood. De kunne gjøre akkurat som de ville, sier Keegan.

VARME HENDER: Carew har brukt hansker siden desember. Her mot Fulham.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media