Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Carew kledde Cannavaro naken

Spania hyller Carew.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Se video: Carew snakker hos El Mundo

Hvis Lørenskog-gutten helst vil beholde bakkekontakten, bør den spansktalende nordmannen ikke lese gjennom dagens spanske aviser.

For både i kampreferatene og i rapportene til ekspertkommentarene etter Lyons 2-2 på Santiago Bernabeu i Madrid sitter superlativene løst.

«Som en guttunge»

«Lyon viste seg som en favoritt til mesterligatittelen med frodige detaljer, spesielt fra John Carew, som briljerte med en spektakulær kamp. Han ga Fabio Cannavaro en oppvisning. Skulle tro han ikke visste helt hvem som nettopp ble kåret til gullballvinner», skriver nyhetsbyrået EFE – med henvisning til trofeet italieneren nettopp har vunnet som Europas beste spiller.

«Carew fikk oppleve en uventet, himmelsk kveld. Fra begynnelse til slutt kledde han Cannavaro naken. Nordmannen gjorde en perfekt kamp, og gjorde livet surt for Madrid-spillerne. Spesielt for Cannavaro, som Carew overvant gang på gang – som om italieneren var en guttunge», konstaterer Spanias største avis, El País.

Hovedstadavisen El Mundo mener Carew ble «en lidelse for Madrid-forsvaret» – spesielt for den nevnte Cannavaro.

Ekstrener ble matt

NESTEN NAKEN? John Carew overrumplet Fabio Cannavara før han sente Lyon i føringen. Foto: Scanpix/Reuters
NESTEN NAKEN? John Carew overrumplet Fabio Cannavara før han sente Lyon i føringen. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

De tabloide sportsavisene er ikke snauere. Real Madrid-støttende AS innrømmer at de har tatt feil når de hevder at store spisser ikke har de rette fysiske kvalitetene for å lykkes. «Carew har fart, gode intensjoner og en mening med det han gjør. Han kan spille både med ryggen med og mot mål. Det vet vi nå, fordi i går viste han hele registeret».

Den konservative riksavisen ABC har merket seg at 27-åringen knapt hadde spilt et eneste minutt i årets mesterliga, men «i går var det han som åpent scoringsballet og var først ute med å vise sitt lags overlegenhet».

(ANB)

Hele Norges coronakart