Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew kobles til Tottenham

Pris: 46 mill.

(Dagbladet.no): John Carew tok steget opp i europatoppen med overgangen til Lyon fra Besiktas i fjor sommer.

Nå sikler Tottenham på den norske spissen, skriver den engelske søndagsavisa The People.

Manager Martin Jol skal være villige til å betale omlag 46 millioner kroner for 26-åringen som har nettet 11 mål i serie og cup for Lyon.

Det er lite trolig at Spurs får tilslag med et slikt bud. Lyon skal ha betalt 80 mill. for nordmannen i fjor sommer. Bare Sylvain Wiltord har scoret mer enn Carew i Lyon denne sesongen.

Da Lyon slo Nice 2-1 i serien i går var Carew verken på banen eller på benken. Muligens ble den hurtige og sterke angriperen spart til tirsdagens kvartfinale i cupen, mot Marseille hjemme.

Dagbladet.no klarte ikke å innhente en kommentar fra Carew-agent Per A. Flod i kveld.

NYTT RYKTE: John Carew har flere ganger blitt koblet til engelske klubber. Denne gangen er det Tottenham som påstås å være interesserte i nordmannen.
NYTT RYKTE: John Carew har flere ganger blitt koblet til engelske klubber. Denne gangen er det Tottenham som påstås å være interesserte i nordmannen. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling