Carew-krangel inn for FIFA

Valencia og Fulham krangler om John Carew. Nå har spanjolene sendt saken til FIFA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) skal nå avgjøre om Fulham brøt reglene da de valgte å droppe innkjøpet av den norske landslagsangriperen. Valencia krever en erstatning på 8,5 millioner pund (101 millioner kroner) fra London-klubben, skriver The Guardian.

Det er summen Valencia skulle ha fått ved overgangen i januar. Men da alle trodde Carew skulle bli englandsproff, trakk Fulham og manager Jean Tigana seg. Fulham mente det var tvil om Carews skadesituasjon. Og det er dette som er stridens kjerne: Valencia mener Carew var helt fri for skadeproblemer.

Det har lenge vært hevdet at Valencia ønsker å selge Carew. Og klubben legger ikke skjul på at sjansene for salg er mindre etter at Fulham sådde tvil om Carews høyre kne.

- Det er korrekt at vi har brakt saken inn for FIFA. Og med de medisinske bevisene samt kontrakten som ble undertegnet mellom Fulham, Valencia og Carew i januar, regner vi med å vinne fram, sier klubbdirektør i Valencia Manuel LIorente.

- Jean Tigana og Fulhams lege visste godt at en spesialist i Paris hadde klarert at det ikke var noe problem med Carew, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer