Carew kysset tatovering til ære for sønnen

Og hylles av både Real og Lyon.

(Dagbladet.no): John Carew var i storslag og scoret et fantastisk mål da Lyon dro hjem fra Madrid med 2-2 og gruppeseier i Champions League i går kveld.

27-åringen fra Lørenskog lurte verdensstjernen Fabio Cannavaro, løp fra Real-forsvaret og dundret inn 0-1 på Bernabeu.

Så dro han opp trøyeermet og kysset en tatovering på venstre overarm. Til VG sier Lyon-spissen at kysset var ment som en hyllest til hans toårige sønn.

- Ettersom 1,1 milliarder så denne kampen, syntes jeg det passet bra å ære sønnen min, sier Carew til avisa.

Milliarder av mennesker så kanskje kampen, ikke så mange forsto hva Carew holdt på med da han satte leppene mot egen hud.

- Jeg vet ikke hva han gjorde. Jeg så at han kysset tatoveringen, den er helt ny. Han har en på den andre armen også, sier Carew-agent Per A. Flod til Dagbladet.no.

Glad i sønnen

Han blir ikke overrasket når han hører at Carew hedrer sin sønn.

SMASK: Her kysser John Carew sin egen overarm etter scoringen mot Real Madrid. Florent Malouda gratulerer. Foto: Scanpix/Reuters
SMASK: Her kysser John Carew sin egen overarm etter scoringen mot Real Madrid. Florent Malouda gratulerer. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Han er veldig glad i sønnen sin.

Carew har til tider fått hard kritikk i fransk presse, men har hele tida stått fast ved at han er og var førstevalget på topp i Lyon.

I går ble han skrytt opp i skyene av Real-trener Fabio Capello, mannen som leide inn Carew til Roma for noen år tilbake.

- John fortjener det. Og Capello har alltid hatt et godt øye til John. Han har alltid ment at John er en god spiller, og han har sagt det mange ganger, sier Flod.

Alt kan skje

I går avviste Lyon-president Jean-Michel Aulas at nordmannen er på vei bort fra den franske klubben, selv om andre klubber vil betale stort for den norske landslagsspissen.

- Det har heller ikke vært noe tema. Men som jeg sier, i fotballbransjen kan alt skje, sier Carews agent.

Flod har sett 27-åringen like god som i går kveld flere ganger, i Lyon i fjor og både i Roma og Valencia.

Carew kysset tatovering til ære for sønnen

- Det er godt at flere ser hvor god John er på sitt aller beste. Men det har ikke vært topprestsjonene som har vært viktigst for John, det er jevnheten han har manglet. Hvis han får den er han en spiss i europeisk toppklasse, sier Flod.

Coupet og Abidal skryter av Carew

Det var ikke bare agenter og trenere som var imponert over Carew i går kveld. Lyon-keeper Gregory Coupet sier følgende til Lyons hjemmeside.

- John Carew? Han var enorm.

Frankrike-venstreback Eric Abidal mener møtet med Real var perfekt for nordmannen.

- Vi så den samme John Carew vi kjente da han slo gjennom i Champions League, sier Abidal.

Lyon-president Aulas stempler den tidligere VIF-spilleren som kampens kjempe.- Å bli applaudert av hele Bernabeu, det er en ære få spillere opplever. Det han gjorde i løpet av 90 minutter var eksepsjonelt.

Din kommentar:

Har Carew noensinne vært bedre enn mot Real i går?

BANENS BESTE: Nordmannen ga Real et sjokk med scoring etter bare 12 minutter på Bernabeu.
ENORM: Carew får flott skussmål fra lagkameratene i Lyon.
LURTE VERDENSMESTER: Carew setter ballen i nota etter å ha overlistet Fabio Cannavaro, Italia-backen.