Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew liker Solbakken-ansettelsen

Men er mest opptatt av Drillo: - Veldig glad for at han ble ansatt.

DRILLO-FAN: Selv på direkte spørsmål om Ståle Solbakken svarer John Carew at han først og fremst er glad for at Drillo omsider er fast ansatt som landslagstrener. Foto: ARNT E. FOLVIK
DRILLO-FAN: Selv på direkte spørsmål om Ståle Solbakken svarer John Carew at han først og fremst er glad for at Drillo omsider er fast ansatt som landslagstrener. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer

|||
GENÈVE (Dagbladet): Lørdag leder Norges nyansatte landslagstrener Egil Drillo Olsen sine menn i årets siste landskamp på Stade de Genève lørdag. For selv om han har vært sjef hele året, er det først mot Sveits at Drillo er i fast arbeid.

Sist uke ble vikaren fast ansatt fram til Ståle Solbakken overtar i 2012.

John Carew har hele tiden vært en ivrig talsmann for Drillo, og selv på spørsmål om ansettelsen av Solbakken, vil han helst snakke om Olsen.

- Jeg er veldig glad for at Drillo er blitt ansatt. Da vet vi at han er her, og det er jeg veldig glad for, sier Carew til Dagbladet.

Lovende Ståle
Men Aston Villa-spissen føyde seg også inn i rekka av landslagsprofiler som har god tro på Ståle Solbakken som en arvtaker.

- Ståle har gjort det veldig bra, og er en av våre mest lovende unge trenere. Dessuten har han vært med i gamet selv ganske nylig, og vet hvordan spillernes hode og sjel fungerer, mener Carew.

Carew mener å huske at han så vidt har spilt litt sammen med Solbakken på landslaget. Å huske slike ting er uansett ikke Carews sterke side. Men han er flink til å bli kjent med folk.

- Jeg kjenner Ståle godt, sier Carew.

- Den perfekte landslagstrener
John Arne Riise sier i dagens papirutgave av Dagbladet at han mener Ståle Solbakken er "den perfekte landslagstreneren". Det begrunner Roma-forsvareren slik:

• Han har selv erfaring med landslagsspill

• Han har hatt nok tid - og får minst ett år til - på å utvikle sin egen spillestil og filosofi.

• Han har en god tone med spillerne og respekt i gruppa.

• Han står for mye av det samme som Drillo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media