Carew lurt i Porsche-svindel

Betalte falsk selger 2,7 millioner kroner.

BILGAL: John Carew har en godt utviklet sans for dyre biler. Her fra tiden i Istanbul og Besiktas da han kjørte rundt i Volkswagen-SUVen Touareg.Foto: Aleksander Nordahl/Dagbladet
BILGAL: John Carew har en godt utviklet sans for dyre biler. Her fra tiden i Istanbul og Besiktas da han kjørte rundt i Volkswagen-SUVen Touareg.Foto: Aleksander Nordahl/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): John Carew har en velutviklet sans for standsmessige kjøretøy, og har de siste ukene gått til innkjøp av intet mindre enn tre nye luksusbiler, skriver Birmingham Mail.

To av kjøpene var imidlertid ikke helt som Carew hadde tenkt seg. Aston Villa-spissen trodde hadde lagt inn en bestillingsordre på to splitter nye biler som skulle leveres rett fra Porsche-fabrikken til en samlet pris på angivelig 250 000 pund (cirka 2,7 millioner kroner).

Den ene bilen viste seg å være en leasingbil, mens den andre var en bruktbil der Carew hadde sett for seg en fabrikkny 911 og en urørt Cayenne.  Påtalemyndigheten i Birmingham bekrefter overfor avisen at en 43 år gammel mann er tiltalt for to tilfeller av svindel i form av falsk representasjon. Straffesaken er berammet neste måned.John Carews rådgiver, advokat Per A. Flod, ønsker ikke å kommentere saken overfor Dagbladet da han ikke kjenner detaljene rundt artikkelen fra Birmingham Mail.Hvit Lamborghini I forrige uke fortalte nordmannen om sitt forhold til biler i en spørsmål og svar-seanse med supporterne.- Jeg liker biler, men det er litt av og på. Noen ganger går man lei, og holder fast ved den gamle bilen, men plutselig føler man for å kjøpe seg en ny, sa nordmannen til Aston Villas hjemmesider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer