Carew lurt trill rundt

Norge U- Latvia U 2- 0. Først seier over Latvia på Nadderud - så overraskelsesparty blant venner. - Dette er den beste bursdagspresangen jeg kunne fått, sa John Carew (19) til Dagbladet seint i går kveld.

Sliten og nydusjet i elegant gråbrun dress, ankom Lille-John ett av Oslos utesteder litt før midnatt. Carew trodde han skulle spise middag sammen med vennen Fernando Ramierez. I stedet stilte om lag hundre venner til selskap, fest, dans og gøy.

Blant gjestene var 400-meterløperen Quincey Douglas (23 år i morgen), lagkameratene på U-landslaget og barneombud Trond Waage, som seg hør og bør når en 19-åring feirer fødselsdag.

Slo ut håret

- Jeg hadde regnet med en rolig kveld. Men med så mange pene jenter og høy musikk, kan jeg like gjerne slå ut håret.
- Det får bare stå til, sa Lille-John.

100-meterløperen Fernando Ramierez var regissøren bak overraskelsen. Han og Carew har vært venner et par års tid. Derfor var det naturlig å ordne bursdagsselskap.

- I natt blir Lille-John historie. Nå skal han bli mann, sier Ramierez.

Men John Carew følte seg ikke som noen mann etter oppgjøret på Nadderud.

Tung i beina

- Heldigvis vant vi og bursdagen ble reddet. Jeg er langtfra fornøyd med det jeg sjøl presterte. Beina var blytunge etter flere dager med hardtrening. 95 prosent holder ikke.

- Jeg må være 100 prosent for å fungere. Da er jeg til gjengjeld veldig god, sier John Carew.

Han føler at Norge hadde full kontroll på Latvia, og at tre bytter gjorde susen.

- Latvia ble slitne. Vi hadde friske folk å sette innpå, og seieren ble enkel.

Fernando Ramierez lovet kameraten en bursdag han seint skulle glemme. Da Dagbladet forlot festen i natt, hadde ikke John Carew peiling på hva som skulle skje.

Strikkhopp

- Håper de ikke tar livet av meg, sa John, før han ble tauet ut på dansegolvet av flere vakre kvinner.

På forhånd fortalte Ramierez til Dagbladet hva som skulle skje. Siden dette var en privat fest, røper vi bare at kameratene hadde planlagt strikkhopp på Stortorvet.

<B>FØRST SEIER, SÅ FEST: Den beste fødselsdagen jeg kan tenke meg, sier John Carew.