Carew mener han faller som et tre

Beskyldes for overspilling.

FIKK INGENTING: Her går John Carew i en duell med Kristjan Örn Sigurdsson. Resultat: Ingenting. Foto: ARNT E. FOLVIK
FIKK INGENTING: Her går John Carew i en duell med Kristjan Örn Sigurdsson. Resultat: Ingenting. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

REYKJAVIK (Dagbladet.no): Island - Norge 1-1.

Han greide ikke å gjøre slutt på måltørken denne gangen heller, men John Carew var involvert i to situasjoner der Norge ropte på straffe.

Den første kom helt på tampen av 1. omgang - da 30-årsjubilanten løp fra Brann-stopper Kristjan Ørn Sigurdsson før han tilsynelatende ble revet ned i feltet.

Ut fra reprisene ville et straffespark vært relativt billig idømt, og ekspertene i Viasats studio mente Villa-spissen falt for lett, men Carew mener bestemt at dommeren burde pekt på 11-meteren.

- Det er soleklar straffe. Jeg kan bare sette foten på ballen, jeg har løpt fra stopperen og han løper omtrent oppå hælene mine. I det jeg skal skyte er jeg helt i ubalanse. Men jeg er en stor mann, og når jeg først detter er det som et tre som faller. Det går saktere enn når Bjørn Helge Riise detter, hvis du skjønner, sier Carew med et glis.  Håpet på kompensasjonI situasjon nummer to - i 2. omgang — erkjenner han at dommeren gjorde rett ved å vinke spillet videre.

- Der er jeg helt enig, jeg detter litt lett. Men det er litt i irritasjon over den første. Jeg håpet kanskje å få litt kompensasjon for det første også, hvor jeg mener dommeren gjør en tabbe. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer