Carew-millioner blir ny hall

2. divisjonslaget Lørenskog får styrket økonomien sin når John Carew selges fra Vålerenga til Rosenborg. Lørenskog, som er Carews moderklubb, har en avtale med Vålerenga om 20 prosent av salgssummen til en tredje klubb.

Av de 25 millionene Rosenborg betaler for Carew skal fire millioner inn på Lørenskog IFs konto. Klubben fikk en million ved overgangen til Vålerenga.

- Den millionen står på kontoen fortsatt, så det betyr at vi har samtlige fem millioner til disposisjon, sier Lørenskog-leder Jan Erik Asbjørnsen til Dagbladet :på nettet.

Asbjørnsen presiserer at han ikke er alene om å bestemme hvordan pengene skal disponeres, men han og klubben har ett stort ønske: Å bygge opp igjen innendørshallen som raste sammen på grunn av et stort snøfall i vinter.

- Hallen er kommunal, men vi står for driften. Nå får vi muligheten til å bygge opp en ny og større hall, sier Asbjørnsen.

- Så dere skal ikke investere i en enda bedre spillerstall?

- Nei. Vi ser oss ikke i stand til å drive en dyr stall. Dessuten har vi sett eksempler på at det kan være galt å kjøpe seg tiil suksess. Vi vil være et godt 2. divisjonslag, sier Asbjørnsen.