Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew mot Becks

Stjerneduell i Spania i morgen kveld: Valencia mot Real Madrid, John Carew mot David Beckham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- For John blir det en vanlig dag på jobben. Han har møtt Beckham flere ganger, og faller ikke i nesegrus beundring selv om Beckhams kone er tidligere popstjerne, sier Carew-agent Per A. Flod til Dagbladet.

Denne uka har han vært på besøk hos Carew i Valencia. Treningskampen mot Beckham og Real Madrid ble ikke ofret mange ordene.

- For John er det dagligdags å møte store fotballstjerner: Raol, Zidane, Figo og Ronaldo. Alle spillere som ikke ligger noe etter David Beckham, som han byttet trøye med etter en kamp da Becks ennå var United-spiller. At John er populær, merker jeg på telefonene. Seinest i går morges ble jeg vekket av en spansk journalist som ville spørre om han virkelig skulle gå til Sporting Lisboa, sier Per A. Flod.

Svaret var det samme som han har gitt tusenvis av ganger på tilsvarende spørsmål:

- Nei, John blir i Valencia!

I dag kommer det garantert nye henvendelser.

- Det går rykter om John hele året. Stadig kobles han til nye klubber. Det er nesten utrolig at det går an, sier Per A. Flod.

- Vinner neppe

Samtidig som han ønsker Carew alt godt, frykter han at det ikke blir noen mesterskap for Valencia denne sesongen heller.

- Jeg er mer usikker på Valencia-laget enn på John. Klubben har utrolig mange fine spillere, men spillemåten gjør meg usikker. Først og fremst fordi det er veldig mye individuelt. Hvis ikke trenerne gjør noe med det, tror jeg laget vil tape en del kamper de ikke burde bli slått i, påpeker Per A. Flod.

Om formen til Carew sier han:

- Selv om det ikke er noe å si på formen hans i dag, er det ennå et stykke igjen før han er i superslag, sier Per A. Flod.

Kritisk Péle

Så får vi se hvordan superstjerna Beckham ligger an i løypa. Ikke alle deltar i hylekoret rundt den tidligere United-stjerna. Fotballegenden Péle er kritisk:

- Problemet med Beckham er at han er gift med det mest kjente Spice Girl-medlemmet. Nå er han mer en popstjerne enn en fotballspiller, sier mannen som vant tre VM-gull med Brasil, og som mange mener er tidenes beste fotballspiller.

GIGANTMØTE: Sesongstarten i La Liga nærmer seg med stormskritt. I morgen varmer John Carew og Valencia opp mot Real Madrids stjernegalleri.
FÅR CAREWS TRØYE?</> David Beckham.